mColor Raszterképkezelő és Munkafolyamat alkalmazás Mach-5, Mach-8, Mach-X digitális nyomtatókhoz

mColor_300pxNyomtasson mint egy profi és növelje produktivitását (termélékenységét)
A Rena Systems mColor
Raszterképkezelő és Munkafolyamat alkalmazása egybe foglalja a képkezelő eszközöket, a munkához szükséges előbeállításokat, mappákat és az erőteljes Harlequin raszterképkezelő motort. Az mColor elhozza a megjósolható és megismételhető színstandardokat, valamint javítja az általános képminőséget.

 

A könnyű használatot elősegítő felhasználói felületnek köszönhetően az mColor megadja az eszközöket az automatizált termeléshez és munkakezeléshez, valamint szállítja a professzionális színkontrollt mind üzleti, mind kereskedelmi partnerei részére.

 

Fejlett színkezelés és színminta-egyezés
Az mColor Raszterképkezelő minden eszközt megad a színminta szerkeszéséhez anélkül, hogy Önnek Adobe Photoshop szakértő lenne. Alkalmazzon színmintát, egyeztessen valós színspecifikációkat gondok nélkül.
Az mColor automatikusan felismeri a színeket képein. Innen, a felhasználó különböző színmintákat választhat ki, összehasonlítva anyagait, beállítva a színeket, elmenteni a változtatásokat a munka vagy az egész folyamat esetében, mielőtt kinyomtatná az anyagot.

 

ICC profilok
A beépített ICC színes profilok biztosítják a lehető legjobb végeredményt a papírtípusok széles skáláján, úgy mint a standard minőségű borítékok, standard irodai papírok, tintasugaras nyomtatókhoz való Gloss és Matte típusú papírok és a tintasugaras nyomtatókhoz való borítékok.
Az alábbi példák mutatják a különbséget egy adott minta esetében, ugyanolyan Mach-5 nyomtatóval készítve, azonos levélborítékon, összehasonlítva a Windows alapprogramot az mColor alkalmazással.

 

PDF_icon

Harlequin Raszterképkezelő technológia.
A kereskedelmi nyomtatáshoz egy robosztus és megbízható raszterképkezelő alkalmazás szükséges, amely magas minőséget, teljesítményt és megbízhatóságot garantál. Éppen ezért építettük az mColor alkalmazást a Harlequin Raszterképkezelő – a szakértő megoldás köré. Az mColor beépített Harlequin Raszterképkezelője megadja azt a teljesítményt és produktivitást, amellyel maximalizálhatja Mach nyomtató család teljesítményét.

szinmened_01szinmened_02Munkafolyamat produktivitás:
Előterjesztés, kezelés és előnézet bárhol a hálózaton, Mac vagy PC segítségével. Tároljon és mentsen nyomtatófájlokat és beállításokat a jövőbeli felhasználáshoz, ezzel gyorsítva és megkönnyítve az ismétlődő munkákat.

 

szinmened_05mColor Server, ajánlott rendszerkövetelmény:

 • 3 GHz Dual Core/QuadCore, Core i5 ajánlott
 • DVD ROM
 • 3 darab USB csatlakozó
 • Windows 7 Professional, 32 vagy 64 bit
 • 4 GB RAM felett
 • 100/1000 Network Interface kártya

A szerverkövetelmények a termelési igények, a kliensek számának és a Raszterképkezelő (RIP) csatlakozások fényében válozhatnak.

 

szinmened_04mColor Munkafolyamat PC kliens minimum ajánlott rendszerkövetelmény:

 • 2 GHz Dual Core processzor vagy erősebb
 • DVD ROM
 • A kliensek elérhetőek Windows XP Professional, Windows 2003 Server, Windows Vista Business Professional, Windows 7 Professional 32 vagy 64 bit. Az operációs rendszerek „HOME“ változatai nem támogatottak.
 • 2GB RAM
 • 100/1000 Network Interface kártya

mColor Munkafolyamat MAC OS X Kliens:

 • OS X 10.7, OS X 10.8
 • 2GB RAM vagy több

A rendszerkövetelmények nem tartalmazzák a követelményt más munkaállomások alkalmazásaihoz.

 

A digitális színek igazán jót tesznek üzletének. Magukra irányítják a figyelmet, jövedelmet termelnek, növelik a választ, pénzt hoznak a konyhára. Egészen mostanáig azonban magas áron érkeztek. Vagy a hardver befektetés szökött az egekig, vagy az útközben felmerülő költségek emésztették fel a profitot. A tintasugaras nyomtatók megoldást nyújtottak ugyan mindkét problémára, azonban fájdalmasan lassúak voltak. Eljött hát az idő egy technológiai áttörésre, egy forradalmi változásra.
Ez a válzotás most jött el. A RENA Mach Digitális színes nyomtató család a hihetetlen digitális MemJet technológiával, egy egyrészes, fix nyomtatófejjel, amely több, mint 70.000 szórófejet tartalmaz, brilliáns grafikát eredményez 1600 képpont/hüvelyk és 30.5 cm/másodperc sebesség mellett. A RENA Mach nyomtató család, nem csupán a termelést lendíti fel, hanem ugyanakkor rendkívüli módon költségkímélő is.

 

Az 5 darab, egyenként 250ml-es tintapatron tároló hosszú idejű munkát biztosít és alacsony költséget.
Ezekkel a tartályok 3-szor hosszabb ideig tartanak ki, ami jelentősen kevesebb pénzbe kerül más toner-alapä nyomtatókkal összehasonlítva. Nincsenek nyomtatódobok és fuserek amik cserére szorulnának. Ez egy masszív profitorientált szerkezet, ami dramatikus mértékben járul hozzá üzletéhez. Szerezze be a választható mColor Raszterképkezelőt (RIP) a szakértő színkezelésért és a színminta kezelésért. Legyen produktívabb az mColor Munkafolyamat alkalmazásával.

Mint minden RENA termék esetében, precíz tervezése és fém konstrukciója az évekig tartó megbízható működés nevében lett megépítve.

Lépjen kapcsolatba a Xeropost értékesítőjével és kérjen egy árajánlattal egybekötött bemutatót.

 

Globális színbeállítás

A Globális színbeállítás funkció segítségével az utolsó pillanatban is változtathat a képeken, vagy akkor, amikor a Direktszín beállítás nem a jó megoldás – például fényképek esetében.

szinmened_03

ICC profilok:

 • A Nemzetközi Szinkonzorcium (International Color Consortium – ICC) profil egy színkezelő standard a képkezelő eszközök (szkennerek, digitális kamerák, monitorok és nyomtatók) tulajdonságainak megadására, így a képek színe nem változik meg a forrástól a végcélig számított úton.
 • Példa: Rengeteg papírválaszték: specifikus ICC profil mindegyikhez
 • Utasítja a nyomtatót a specifikus alap kiválasztására
 • Része az mColor alkalmazásnak

szinmened_06 szinmened_07