Rena fekete-fehér Borítéknyomtatók

RENA AS-450

Az AS-450 egy belépő szintű monokróm nyomtató, amelynek célja szövegek és vonalkódok nyomtatása olyan anyagokra, mint például borítékok és képeslapok. A nyomtató felhasználóbarát érintőképernyővel rendelkezik, könnyű beállítani, és négy nyomtatási minőséggel rendelkezik, 150 és 600 dpi között.

Tovább

RENA AS-650

Az AS-650 egy közepes szintű monokróm nyomtató, amelyet szövegek és vonalkódok nyomtatására terveztek olyan anyagokra, mint például borítékok és képeslapok. A nyomtató felhasználóbarát érintőképernyővel rendelkezik, könnyű beállítani, és négy nyomtatási minőséggel rendelkezik, 150 és 600 dpi között.

Tovább

RENA AS-850

Az AS-850 egy nagyméretű, vonalú monokróm nyomtató, amelyet szövegek és vonalkódok nyomtatására terveztek olyan anyagokra, mint például borítékok és képeslapok. A nyomtató felhasználóbarát érintőképernyővel rendelkezik, könnyű beállítani, és négy nyomtatási minőséggel rendelkezik, 150 és 600 dpi között.

Tovább

 

RENA Envelope Imager 1.5 Plus fekete-fehér boríték nyomtató

imager_1-5_Plus_350px Ha egy professzionális lépést tenne a levelezés felé.
Ha hajlandó beruházni a sebességért, a kapacitásért a könnyedség és megbízhatóság jegyében. Ha növelni szeretné produktivitását, miközben csökkenti a levelezési költségeit. Fedezze fel az új RENA Systems Envelope Imager 1.5 Plus minőségét és értékeit.

Tovább

RENA Envelope Imager 2.5 fekete-fehér boríték nyomtató

rena25kicsi RENA Envelope Imager 2.5 -A következő lépés-

Ha szeretne egy gyorsabb, könnyedebb és megbízhatóbb megoldást, ha növelni szeretné produktivitását, miközben csökkenti a levelezési költségeit, akkor fedezze fel az új RENA Systems Envelope Imager 2,5  minőségét és értékeit.

Tovább

RENA Envelope Imager XT 3.0 fekete-fehér boríték nyomtató

xt3and Ha egy professzionális lépést tenne a levelezés felé.
Ha hajlandó beruházni a sebességért, a kapacitásért a könnyedség és megbízhatóság jegyében. Ha növelni szeretné produktivitását, miközben csökkenti a levelezési költségeit. Fedezze fel az új RENA Systems Envelope Imager XT 3.0  minőségét és értékeit.

Tovább

 

RENA Envelope Imager XT 4.0 fekete-fehér boríték nyomtató

asddddd Ha egy professzionális lépést tenne a levelezés felé.
Ha hajlandó beruházni a sebességért, a kapacitásért a könnyedség és megbízhatóság jegyében. Ha növelni szeretné produktivitását, miközben csökkenti a levelezési költségeit. Fedezze fel az új RENA Systems Envelope Imager XT 4.0  minőségét és értékeit.

Tovább

 

RENA AS-150

Az AS-150 egy kisméretű monokróm nyomtató, melynek segítségével szövegeket és vonalkódokat lehet kinyomtatni kisméretű borítékokra. A nyomtató könnyen állítható,150 és 600 dpi közötti.

Tovább

 

RENA XPS Professional Mailer Series

 

Bemutatjuk az új tintasugaras konzolrendszert a RENA Systems-től.

Ez a nagy teljesítményű tintasugaras nyomtató egészen az alapoktól lett újratervezve. Az XPS-ProMail rendszer és tartozékai acélból és alumíniumból készülnek 240 millió darabos üzemelési ciklussal.

Tovább