HEFTER Boríték bontók

Hefter boríték bontók

csm_Briefoeffner_OL_220_mit_Ablage_HSY_d2f9dd4bf27

OL 220 BORÍTÉK BONTÓ GÉP

Problémája van a rengeteg boríték kibontásával? Akkor Önnek egy boríték bontó gép kell, amely automatikusan felbontja Önnek azokat.
Az OL 220 széthasító technológiával működik. Ennek az az előnye, hogy nem megy kárba a papír. Különböző méretű borítékok 4 mm vastagságig bonthatóak köszönhetően az önmagát beállító adagolónak.

Tovább

csm_OL420_1221_4541e91256

OL 420 BORÍTÉK BONTÓ GÉP

Megbízható boríték bontás rendkívüli sebességgel. 
Problémája van a rengeteg boríték kibontásával? Akkor Önnek egy boríték bontó gép kell, amely automatikusan felbontja a szükséges borítékokat.Az OL 420 vágó technológiával működik. Ennek a következőek az előnyei a széthasító technológiával szemben: Megbízható bontás, szintén beállítható különböző boríték vastagság. Másrészt a többféle beállítás a vágás szélességére lehetővé teszi a pontos bontást, akár a jobban megtöltött borítékoknál is.

Tovább

 ol-420

OL 440 BORÍTÉK BONTÓ GÉP

Megbízható boríték bontás rendkívüli sebességgel. 
Problémája van a rengeteg boríték kibontásával? Akkor Önnek egy boríték bontó gép kell, amely automatikusan felbontja a szükséges borítékokat.Az OL 440 vágó technológiával működik. Ennek a következőek az előnyei a széthasító technológiával szemben: Megbízható bontás, szintén beállítható különböző boríték vastagság. Másrészt a többféle beállítás a vágás szélességére lehetővé teszi a pontos bontást, akár a jobban megtöltött borítékoknál is.

Tovább

 csm_OL_700_plus_frei_schatten_7b0e9428ed

OL 700 BORÍTÉK BONTÓ GÉP

Az OL 700 plus boríték bontó gép maró technológiával bontja fel borítékait. Ennek köszönhetően megbízható bontást tesz lehetővé akár 5 mm vastagságban hegyes szélek nélkül, hogy ne vágja el ujjait.

Tovább

csm_hefter_Systemform_briefoeffner_OL_1000_plus_mit_logo_63ffe8eb2b

OL 1000 BORÍTÉK BONTÓ GÉP

Egy tökéletes és professzionális megoldás a borítékok bontására.

Az OL 1000 plus kibontja a bejövő leveleit automatikusan, gyorsan és biztonságosan. Az OL 1000 plus gép maró technológiával bontja fel borítékait. Ennek köszönhetően megbízható bontást tesz lehetővé akár 12 mm vastagságban hegyes szélek nélkül, hogy ne vágja el ujjait.

Tovább