Hefter borítékoló gép

 

 

Professzionális borítékolási megoldás a kis irodáknak is

csm_SI_1050_Produktbild_2_c2f3b6c6d6 A HEFTER SI 1050 megoldást jelent a fáradságos és időigényes levélhajtási és borítékolási feladatokra. A borítékolás sebessége elérheti az 900 borítékot is óránként, és kézi adagolással akár 3 db A4-es lapot is képes egy folyamatban összehajtani.
Az igényeknek megfelelően bővíthető 2. papírkazettával is.

Tovább

 

Professzionális borítékolási megoldás a közepes irodáknak is

 

A HEFTER SI 4250 egy helytakarékos, asztali borítékoló gép, ami az otthoni vagy munkahelyi levelezéshez elengedhetetlen.Akár 3000 postai küldeményt is képes feldolgozni óránként a kimenő levelek gyors, egyszerű és pontos kézbesítéséhez. A helytakarékos, asztali borítékoló, ami az otthoni vagy munkahelyi levelezéshez elengedhetetlen.

Tovább

A HEFTER SI 4350 borítékoló gépet nagy rugalmasság jellemzi.

Soha nem volt olyan egyszerű, gyors és biztonságos a levelek összetűzése, összehajtása és beillesztése: Opcionálisan OME vagy 2-D kód olvasása.

Tovább

 

A HEFTER FPi 4700 asztali behelyező rendszer tökéletesen alkalmas akár 40 ezer levél/ hó közepes méretű postai küldeményekhez. A 7 hüvelykes színes érintőképernyővel intuitívan használható, és akár 3800 ciklus / órás termelékenység mellett is rendkívül produktív, így a levelek összehajtása és beillesztése soha nem volt könnyebb.

Tovább

SI_3550_HSY_Logo

A HEFTER SI 3550 borítékoló gép széleskörű alkalmazást nyújt. Miközben nagyon kényelmes használatot és nagy produktivitást biztosít 3.500 boríték / óra sebességgel.

Az SI 3550 rendkívülien nagy kapacitással rendelkezik. Minden egyes adagoló állomás több mint 300 lapot képes betölteni. Ezzel lehetővé téve a folytonos hosszú munkát, anélkül, hogy újra kellene tölteni.

Tovább

csm_HEFTER_Systemform_Kuvertiermaschine_SI_3700_total_schraeg_c3491bd794

 


A HEFTER SI 3700 borítékoló gép széleskörű alkalmazást nyújt a borítékolásban.  Könnyű és kényelmes használata a színes kijelzőjének köszönhetően.

Sebesség szempontjából is jó választás az SI 3700-as modell, hisz több mint  3500 boríték/óra elkészítésére képes, amivel gyorsan kiszolgálja önt.

Tovább

 

 

 

Professzionális borítékolási megoldás a nagy irodáknak is

si4400

A HEFTER SI 4400 megoldást jelent a fáradságos és időigényes levélhajtási és borítékolási feladatokra. A borítékolás sebessége elérheti az 4400 borítékot is óránként. Remek opció nagyvállalatoknak és irodáknak egyaránt, hogy megkönnyítse a munkavégzést.

Tovább

csm_Rint_Mail_4400_Kuvertiersystem_HEFTER_Systemform_front_neutral_f2f88efbba

Print & Mail 4400

AZ ONLINE NYOMTATÓ ÉS BORÍTÉKOLÓ GÉP

Nyomtasson egyből a borítékba. A Print & Mail 4400 egy kompakt, biztonságos nyomtató-borítékoló megoldás számtalan alkalmazás számára. Biztonságos, megbízható és magas produktivitás. Az adatokat online be lehet tölteni a Print & Mail 4400 rendszerbe, melyet kinyomtat a lézeres nyomtató segítségével. E-közben egy OMR kóddal is ellátja a papírt, amely segítségével a gép felismeri, hogy hány papírt töltsön be egy borítékba. Ezáltal olyan dolgok ellen véd meg, mint: dupla papír adagolás, rossz sorozat, hiányzó dokumentumok… Továbbá lehetőség van automatikus melléklet hozzáadására, mint például szórólapok csatolása.

Tovább